Mainos
Mainos

Mitä kuuluu, Kari-Pekka Kyrö?

Kari-Pekka Kyröä, entistä Hiihtoliiton päävalmentajaa uhkaa elinikäinen kielto harjoittaa ammattiaan. 45 minuuttia kysyi, mitä han ajattelee puolentoista kuukauden kujanjuoksustaan. Ja mitä hän aikoo elämällään tehdä.

Kyrö nousi rysäyksellä yhdeksi Suomen tunnetuimmista kansalaisista, mutta mitä me lopulta hänestä tiedämme? Varsin vähän, mutta tätä verhoa me nyt raotamme.

Hiihdon MM-kisojen dopingskandaali ei jättänyt ketään kylmäksi. Päävalmentaja Kyrö sai niskaansa tappouhkauksia ja halveksuntaa, mutta myös hämmästyttävää myötätuntoa.

Kyrö tunnusti vilpin. Se pelasti hänet piileskelyltä ja ahdistuksen kierteeltä. Julkinen ja avoin tunnustaminen ja toisaalta joutuminen kärynneiden hiihtäjien syntipukiksi ovat kasvattaneet Kyrön mainetta. Hiljainen mies on hiipinyt kuin salaa kansan suosioon. Kaiken huipuksi Ilta-Sanomat otsikoi, että naiset pitävät Kyröä jopa Suomen seksikkäimpänä miehenä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme