Mainos
Mainos

10 kiloa huumeita tömähti taivaalta pihaan - Poliisi: "Ei ole ensimmäinen kerta"

Yhdysvalloissa Arizonassa asuva Maya Donnelly heräsi yöllä syyskuun 8. päivänä kovaan pamahdukseen. Hän arveli äänen johtuneen myrskystä ja jatkoi uniaan.

Herättyään seuraavana aamuna ympäri pihaa löytyi laudan palasia. Tarkemman tarkastelun jälkeen hän huomasi paimenkoiransa kopin päällä mustaan muoviin käärityn paketin. Tapauksesta kertoo sanomalehti The Telegraph verkkosivuillaan.

Paketin sisältä paljastui reilu kymmenen kiloa marihuanaa.

Poliisi yrittää nyt selvittää, miten noin 9000 euron arvoinen paketti oli tupsahtanut pihaan. Oliko se pudotettu lentokoneesta vai toiko lennokki sen esimerkiksi rajan yli Meksikosta.

– Se oli levinnyt koirankopin päälle ja hajottanut sen, Donnely sanoi.

Perhe asuu lähellä Meksikon rajaa. Poliisi arvelee, että Donnelyn perheen koti on osunut sattumalta salakuljettajien reitille ja paketin pudottanut on erehtynyt sijainnista.

Paikallispoliisi Derek Arnson ei ollut millänsäkään tapauksesta. Hänen mukaansa ei ollut ensimmäinen kerta, kun jonkun pihalle tupsahtaa taivaalta huumepaketti.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme