Mainos
Mainos

10-vuotias auttoi synnytyksessä – jos hän ei olisi ollut paikalla, vauva ei olisi selvinnyt

Ashly Moreau synnytti viime perjantaina terveen pojan. Poika ei olisi välttämättä selvinnyt, jos hänen isoveljensä Jayden Fontenot ei olisi ollut paikalla, WAFB News kertoo.

Moreau oli vessassa, kun hän huomasi, että raskausaika tulisi päätökseen: synnytys oli alkamassa. Lisäksi vauva oli tulossa maailmaan jalat edellä.

Moreaun poika Jayden juoksi naapuritaloon isoäitinsä luokse hakemaan apua. Isoäiti soitti viranomaisille, sillä hänestä ei ollut auttamaan synnytyksessä.

Jayden juoksi takaisin äitinsä luokse, joka makasi verisenä vessan lattialla. Äiti oli tajunnut, ettei vauva hengittänyt.

"Ok, äiti, kerro mitä minun pitää tehdä"

– Kun hän (Jayden) saapui vessaan, hän veti syvään henkeä ja sanoi: ”ok, äiti, kerro mitä minun pitää tehdä”, Moreau kuvailee.

– Okei, kerron sinulle, mitä sinun pitää tehdä. Meidän pitää saada veljesi mahdollisimman nopeasti ulos, koska hän on jumissa eikä saa henkeä.

Isoveli tarttui pikkuveljensä jalkoihin ja auttoi tämän maailmaan. Vauva ei kuitenkaan edelleenkään hengittänyt.

Jayden juoksi keittiöön hakemaan nenäimuria vauvan nenän puhdistamista varten. Tämä kannatti, sillä lopulta vauva alkoi hengittää.

Lopulta sairaanhoitajat saapuivat, jotka veivät Moreaun ja vastasyntyneen sairaalaan.

Lääkärit olivat sanoneet, että ilman Jaydenia vauva ei olisi selvinnyt ja eikä hänen äitinsä olisi selvinnyt synnytyksestä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme