Mainos
Mainos

10-vuotias koulukiusattu tyttö päätyi itsemurhaan USA:ssa

Coloradossa Yhdysvalloissa on tullut ilmi karmea tapaus, jossa kiusattu 10-vuotias koulutyttö teki itsemurhan koulutappelusta kuvatun videon levittyä sosiaalisessa mediassa. 

Viidesluokkalaisen Ashawnty Davisin vanhemmat kertoivat Fox31:lle, että heidän tyttärensä käytös muuttui, kun hän oli joutunut toisen tytön kanssa tappeluun eräänä päivänä koulupäivän jälkeen.


Tappelulla oli useita silminnäkijöitä, ja joku oppilaista oli kuvannut tappelusta videon ja jakanut sen nettiin. Toisena osapuolena oli Davisia kiusannut tyttö. Nettiin ladattu video järkytti Davisia ja vain pahensi tilannetta. Vanhempien mukaan tilanne oli liian vaikea paikka heidän 10-vuotiaalle tyttärelleen.

Kärjistynyt kiusaaminen sai Davisin riistämään itseltään hengen vain 10-vuotiaana. Hirttäytynyttä Davisia yritettiin hoitaa paikallisessa sairaalassa, mutta hoito ei pelastanut tyttöä.

– Hän oli iloinen lapsi ja ilahdutti kaikkia, kertovat lapsen surulliset vanhemmat Fox31-medialle.

Davis oli intohimoinen koripalloilija, ja hänen haaveenaan oli pelata joskus WNBA-tähtenä.

Vanhempien mukaan tapauksesta pitää ottaa opiksi ja kiusaamiseen on aina puututtava, ettei vastaavia enää pääse syntymään.

Fox31 kertoo, että Davisin koulu on tehnyt videosta tutkintapyynnön poliisille. Koulu julkaisi myös viestin, jossa se kertoo, ettei kouluyhteisö hyväksy kiusaamista missään muodossa. Koulu kuitenkin huomauttaa, että videolle kuvattu tappelu sattui koulun päättymisen jälkeen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme