Mainos
Mainos

10-vuotias poika surmasi 90-vuotiaan naisen huutamisen takia

Yhdysvalloissa 10-vuotias poika on saanut syytteen 90-vuotiaan naisen surmaamisesta. Nainen löydettiin kuolleena pojan isoisän asunnosta. Poika oli oman kertomuksensa lyönyt naista suututtuaan tälle huutamisesta.

Tapaus sattui viikonloppuna Pennsylvaniassa, kertoo CNN.

Poika on tunnustanut ottaneensa puisen kepin ja pitäneensä sitä iäkkään naisen kurkulla. Poika oli lyönyt kepillä naista kaulaan ja vatsaan.

Poliisikuulustelussa poika oli kertonut lyömisen syyksi sen, että hän oli suuttunut vanhukselle tämän huudettua pojalle. Oman kertomansa mukaan poika ei ollut kuitenkaan halunnut tappaa vanhusta, vaan vain satuttaa tätä.

90-vuotias nainen ei kuollut välittömästi lyömisen jälkeen. Poika oli tapahtuman jälkeen kertonut isoisälleen naisen vuotavan verta suustaan, mutta kielsi että hänellä olisi ollut mitään tekemistä asian kanssa.

Isoisä oli tarkastanut naisen, muttei nähnyt merkkejä verestä. Isoisä oli sen sijaan huomannut naisen hengittävän vaivalloisesti. Isoisä kysyi naiselta, olisiko tämä halunnut sairaalaan, mutta nainen oli kieltäytynyt. Kun isoisä oli tullut tuntia myöhemmin tarkastamaan naisen vointia tämä löytyi menehtyneenä.

Poika oli tämän jälkeen kotona tunnustanut tekonsa äidilleen ja myöhemmin myös poliisille. Äidin mukaan pojalla on ollut aiemminkin ongelmia väkivaltaisen käytöksen kanssa.

Poika on pidätettynä teosta Wayne Countyn vankilassa. Häntä pidetään vankilassa eri osastolla kuin aikuisia ja vahditaan vuorokauden ympäri. Pojan asianajajan mukaan poika ei tunnustuksesta huolimatta täysin käsitä tekoaan.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme