Mainos
Mainos

10-vuotias tappoi 2-vuotiaan Englannissa 20 vuotta sitten – nyt mies on pidätetty jälleen lasten hyväksikäyttökuvista

10-vuotiaana 2-vuotiaan James Bulgerin siepannut ja tappanut Jon Venables on pidätetty jälleen, kertoo The Sun. Venables on jo kerran aiemmin ollut vangittuna lasten hyväksikäyttöä kuvaavan materiaalin hallussapidossa ja uusimmankin pidätyksen epäillään liittyvän hyväksikäyttökuviin.

2-vuotiaan James Bulgerin vasta 10-vuoden iässä tappanut Jon Venables on pidätetty nyt 35-vuotiaana salaisessa poliisioperaatiossa, kertoo The Sun.

Lehden mukaan hänen tietokoneeltaan on löydetty lainvastaista materiaalia. Venables oli ehdonalaisessa ja poliisi löysi kuvat rutiinivierailullaan. Poliisi tutkii asiaa eikä syytettä ole vielä nostettu.

Venables on ollut vankilassa lasten hyväksikäyttöä kuvaavan materiaalin hallussapidosta aiemminkin, vuonna 2010.

Venables ja hänen ystävänsä Robert Thompson sieppasivat ostoskeskuksesta ja murhasi 2-vuotiaan James Bulgerin vuonna 1993. Bulgerin pahoinpidelty ruumis löytyi rautatielinjan läheisyydestä.

Venables ja Thompson olivat tekoaikaan 10-vuotiaita ja Britannian nuorimmat tappajat 250 vuoteen.

Molemmat ovat saaneet teon jälkeen uuden identiteetin, jota ei paljasteta turvallisuussyistä. Thompsonia ei ole epäilty rikoksesta kertaakaan sen jälkeen, kun hänet vapautettiin vuonna 2001.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme