Mainos
Mainos

12 kuoli rahtikoneen maahansyöksyssä Pakistanissa

Ainakin 12 ihmistä sai surmansa, kun venäläisvalmisteinen rahtikone syöksyi maahan tänään Karachissa Pakistanissa. Kone putosi Karachin kansainvälisen lentokentän lähellä sijaitsevalle asuinalueelle.

Sudaniin matkalla olleessa Iljushin-76-koneessa oli kahdeksan hengen venäläismiehistö, joka kuoli maahansyöksyssä. Lisäksi maassa kuoli neljä ihmistä, jotka olivat rakentamassa asuinalueelle nousevia uusia taloja, kertoi maan ilmailuhallinnon edustaja.

Kone oli juuri noussut ilmaan, kun se silminnäkijöiden mukaan syttyi tuleen ja syöksyi maahan tulipallona. Maahansyöksy aiheutti tulipalon Dalmain alueella, jossa asuu Pakistanin ilmavoimien ja laivaston työntekijöitä.

Ilmailuhallinnon edustajan mukaan koneen lentäjä oli ehtinyt ilmoittaa lennonjohdolle moottorin syttymisestä tuleen. Hän oli yrittänyt kääntyä takaisin mutta epäonnistunut.

Pelastustyöntekijät jatkoivat sunnuntaina uhrien etsimistä maahansyöksyalueelta. Palon sammuttaminen kesti useita tunteja.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme