Mainos
Mainos

12-vuotias Mallory tappoi itsensä – perhe syyttää koulukiusaajia

Mallory Grossman teki itsemurhan heinäkuussa. Kaksitoistavuotiaan newjerseyläisen tytön perhe syyttää tragediasta koulukiusaamista.

NBC New York uutisoi, että perheen epäillään nostavan syytteen Rockaway Townshipin koulupiiriä vastaan, koska se ei vanhempien mukaan puuttunut kiusaamiseen mitenkään. 

Yhdysvalloissa julkiset koulut ovat koulupiirien vastuulla.

Perheen asianajajan mukaan muutamat tytöt kiusasivat Mallorya Snapchatissä ja tekstiviestein. Asianajajan mukaan myös tytöt aiotaan laittaa vastuuseen teoistaan.

Koulupiiri arvioi koulun hoitavan kiusaamistapaukset hyvin

Mallory oli menestynyt cheerleader ja voimistelija. Koulun liikunnanopettaja kuvaili Mallorya hyväksi ja urheilulliseksi oppilaaksi.

– Ihastuttava lapsi – suloinen, älykäs, kiltti, hiljainen.

Itsemurhapäivänä Malloryn äiti oli mennyt koululle valittamaan tyttärensä kiusaamisesta. Hän oli valittanut tästä jo useampaan otteeseen.

Koulupiiri ei ole kommentoinut tapausta. Viime vuonna se kuitenkin arvioi Copelandin koulun hoitavan kiusaamistapaukset hyvin.

Kyberkiusaaminen suuri ongelma

Monet alueen perheet ovat sanoneet, että ilkeät kommentit internetissä ovat paljon suurempi ongelma kuin kasvokkain tapahtuva kiusaaminen.

- Ihmiset jakavat paljon asioita Instagramissa, ja muut kirjoittavat ilkeitä kommentteja. Minä vihaan sitä, kymmenen vuotias Eric Gjelsvik kertoi.

Kyberkiusaamisen eli verkossa tapahtuva kiusaaminen on alueen perheiden mukaan ongelma jopa alakouluikäisten keskuudessa.

Presidentti Sauli Niinistö, Robin ja Diandra kampanjoivat kiusaamista vastaan maaliskuussa:


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme