Mainos
Mainos

12-vuotias raiskattiin Ruotsissa – roikutettiin ketjuilla katosta

Ruotsissa on paljastunut karmea tapaus, jossa nuori tyttö oli köytetty ketjuilla kiinni katossa olevaan koukkuun ja raiskattu, kertoo Expressen.

25-vuotiasta miestä syytetään törkeästä lapseen kohdistuneesta raiskauksesta. Tyttöä oli kohdeltu varsin rajusti, hänen kaulansa ympärille oli laitettu hihna ja raiskaamisen lisäksi häntä piiskattiin. Tapaus sattui syksyllä 2013.

Saman tytön hyväksikäytöstä on jo aiemmin tuomittu seitsemän muuta miestä. He olivat saaneet yhteyden tyttöön alun perin internetin kautta.

– Hänen tarinansa on uskomaton. Pidämme hänen kertomaansa uskottavana ja olemme saaneet kasaan myös teknistä todistusainestoa tukemaan syytteitä. Olemme saaneet haltuumme chat-keskusteluita ja kondomista sekä rintaliiveistä on löydetty dna:ta, syyttäjä Daniel Veivo Pettersson sanoo.

25-vuotiaan epäillyn kotoa Tukholmasta, jossa raiskauksen uskotaan tapahtuneen, löydettiin ketjuja, käsiraudat, talutushihna sekä ruoska. Tytön mukaan osa hyväksikäytöstä myös kuvattiin.

Poliisi epäilee, että videotiedostot olisi tallennettu pilvipalveluun, ja syyttäjä onkin ollut yhteydessä Microsoftin konttoriin Yhdysvalloissa asian tiimoilta.

– Etsintä kesti kauan, mutta valitettavasti emme löytäneet sitä mitä haimme. Hän on poistanut paljon tiedostoja tietokoneeltaan, Pettersson sanoo.

Miehen epäillään raiskanneen tytön myös talon vessassa. Miehellä on jo entuudestaan tuomio toisen alaikäisen tytön pahoinpitelystä. Hänen tämänhetkisestä olinpaikastaan ei kuitenkaan ole varmuutta.

Puolustusasianaja Thomas Bodströmin mukaan mies itse kiistää kaikki syytteet.

– Hän kiistää kaikki rikokset. Hän on täysin syytön, eikä kiinniottoon ole mitään syytä, Bodström sanoo.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme