Mainos
Mainos

13-vuotias tyttö raiskattiin – äiti asteli raiskaajan kotiin ja teki siviilipidätyksen

Viime helmikuussa Fortune Aragua, 25, lähestyi 13-vuotiasta lontoolaista koulupukuista tyttöä, joka oli aloittamassa kotimatkaansa. Aragua houkutteli tytön kotiinsa.

Tyttö vastusteli ensin ja huomautti olevansa vasta 13, mutta Aragua jatkoi tytön painostamista ja sai lopulta tämän taipumaan. Kotiin päästyä Aragua lukitsi heti oven ja tarjosi tytölle drinkkiä. Tyttö kieltäytyi. Vuokraemännän kotiintulokaan ei pysäyttänyt miestä.

Raiskauksen jälkeen Aragua päästi tytön menemään. Tyttö kertoi tapahtuneesta kotonaan äidille. Äiti ryhtyi toimeen. Hän palasi Araguan asunnolle ja pidätteli tätä kunnes poliisit saapuivat. Aragua kiisti syyllisyytensä ja sanoi vain auttaneensa huonovointista tyttöä.

– Hän on vaarallinen seksipeto, joka käytti hyväkseen nuorta tyttöä, sanoi konstaapeli Gregg Nicol. Araguan syyttömyysvakuutteluista huolimatta alushousuista ja muista vaatteista löytyi tytön dna:ta. Aragua joutuu vankilan lisäksi myös seksuaalirikollisten rekisteriin loppuiäkseen.

Uutisesta kertoi muun muassa The Independent.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme