Mainos
Mainos

15 kuoli pommi-iskuissa Intiassa

Viisitoista ihmistä sai surmansa kahden pommin räjähdyksessä Jammun kaupungin bussiasemalla Intiassa, juuri kun Intia ja Pakistan ovat aloittaneet Delhissä neuvottelut maiden suhteiden parantamiseksi.

Räjähdyksissä loukkaantui lisäksi 50 ihmistä. Jammu on Jammun ja Kashmirin osavaltion pääkaupunki talviaikaan. Kaupungin väestöstä on pääosa hinduja.

Intian ja Pakistanin edustajat aloittivat perjantaina Delhissä nelipäiväisiksi suunnitellut neuvottelut. Kummankin maan neuvottelijat kieltäytyivät lauantaina kommentoimasta neuvotteluja.Tämä on maiden ensimmäinen virallinen korkean tason tapaaminen useisiin vuosiin. Näiden neuvottelujen toivotaan johtavan Intian ja Pakistanin ulkoministerien tapaamiseen huhtikuussa.

Kashmirin muslimit ovat tuominneet Delhin neuvottelut, jotka heidän mielestään ovat tarkoituksettomia, koska heidän edustajiaan ei ole kutsuttu mukaan.
(STT-Reuter)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme