Mainos
Mainos

15-vuotias tyttö pakeni uhkailijaa – putosi alas 26. kerroksen ikkunasta

Kolumbiassa Cartagenassa 15-vuotias tyttö on selvinnyt kuin ihmeen kaupalla vain vähäisillä vammoilla pudottuaan alas 60 metriä hotellin ikkunasta. Tyttö oli onnekseen pudonnut ikkunan alapuolella sijaitsevaan uima-altaaseen.

Tapauksen sattuessa tyttö oli paennut häntä uhkaillutta miestä. Mies syytti tytön varastaneen tältä rahaa.

– Mies tuli sinne missä hän oli ollut ja heitti hänet alas – en tiedä miksi, hän on alaikäinen tyttö, tytön täti Miladis Vasquez Montero kommentoi.

Tyttö oli pudonnut altaaseen jalat edellä. Hän selvisi hurjasta pudotuksesta vain lievillä ruhjeilla ja naarmuilla.

– Hän on tajuissaan, eikä ole onneksi vaarassa. Hänellä on joitakin mustelmia totta kai, ottaen huomioon, että hän putosi todella korkealta, 26. kerroksesta, apulaispoliisipäällikkö Wilson Gonzales totesi.

Tapaus sattui niin nopeasti, että harva ehti tajuta tapahtunutta.

– Täällä ei ollut ketään. Ihmiset tajusivat vasta mitä sattui, kun ambulanssit saapuivat paikalle pillit huutaen, työntekijä Jonathan Buelvas kommentoi.

Viranomaiset selvittävät nyt  työnnettiinkö tyttö alas, putosiko hän vahingossa vai oliko hän hypännyt itse paetessaan miestä. Mies on otettu kiinni. Tyttö on yhä sairaalahoidossa tarkkailtavana.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme