Mainos
Mainos

17-vuotias Anneli katosi ulkoiluttaessaan koiraansa – vanhemmille valtava lunnaspyyntö

Saksassa 17-vuotias nainen katosi viime viikolla ulkoiluttaessaan koiraansa. Viranomaiset kertovat nyt löytäneensä todennäköisesti tytön ruumiin. 

Saksalaisen liikemiehen tytär, Anneli, katosi jäljettömiin Meissenissä, lähellä Dresdeniä viime torstaina. Paikallisten mediatietojen mukaan vanhemmat saivat tytön katoamisen jälkeen lunnaspyynnön, 1,2 miljoonaa euroa.

Poliisi julkisti perjantaina vanhempien kirjoittaman avoimen kirjeen, missä vanhemmat vetosivat tyttärensä vapauttamiseksi. Poliisi ei ole vahvistanut summaa paikallisille medioille.

Myöhään eilen poliisi löysi etsinnöissään Lampersdorfissa nuoren naisen ruumiin, joka poliisin mukaan on todennäköisesti kadonneen naisen. 

– Voin sanoa, että olemme löytäneet nuoren naisen ruumiin poliisietsinnöissä. Häntä ei ole vielä tunnistettu. Poliisitutkinta jatkuu ja poliisi on pidättänyt kaksi epäiltyä. Yksi pidätettiin Dresdenissä ja toinen Bavarian kaupungissa, sanoo Dresdenin poliisin tiedottaja Thomas Knaup.

Poliisi teki pidätykset eilen. Heitä epäillään osallisuudesta kidnappaukseen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme