Mainos
Mainos

17-vuotias nuorukainen toimi nopeasti – pelasti ex-poikaystävän sieppaaman naisen

Kanadalaismies saattoi pelastaa nuoren naisen hengen erikoisella teollaan, uutisoi NBC News

Nuori mies on kuitenkin nöyrä, eikä röyhistele rintaansa saavutuksellaan.

– En pidä itseäni sankarina, olen vain tavallinen poika. Luulen, että pelastin jonkun hengen ja se on todella siistiä, Malyk Bonnet toteaa NBC:n haastattelussa.

Tarina alkoi elokuun ensimmäisenä päivänä, kun 17-vuotias Bonnet oli matkalla kotiinsa Montrealissa. Hän oli juuri päättänyt työvuoronsa paikallisessa ravintolassa.

Kesken matkan hän huomasi pariskunnan tappelemassa rajun näköisesti bussipysäkillä. Pari lähestyi häntä ja pyysi häntä lainaamaan rahaa bussikyytiä varten. Bonnet kertoo, että hänelle tuli outo olo pariskunnasta, mutta hän suostui särkemään heille rahaa lähikaupassa.

Mies jäi tupakoimaan kaupan ulkopuolelle. Silloin nainen käytti tilaisuutta hyväkseen ja pyysi Bonnetilta apua.

– Hän sanoi, että mies ei päästä häntä kotiin. Silloin tiesin, että jokin oli todellakin pielessä, ja tarvitsisin apua.

Nuori mies teki pelastussuunnitelman

Bonnet ei halunnut jättää nuorta naista yksin, joten hän kehitti suunnitelman, jonka varjolla hän voisi pysyä parin mukana. Vaikka Bonnet asuu Montrealissa, hän valehteli naiselle ja miehelle olevansa matkalla samaan kaupunkiin kuin he.

Niin he kaikki lähtivät Lavaliin.

– Suunnitelmani oli pitää heidät julkisilla paikoilla, missä mies ei satuttaisi naista. Päätin olla ystävällinen miehelle ja antaa hänen ajatella, että olen hänen ystävänsä. Pelasin sitä peliä ja se näytti toimivan häneen, Bonnet kertoo.

Samaan aikaan poliisi etsi paria kuumeisesti, sillä nuoren naisen perhe oli ilmoittanut hänet kadonneeksi aiemmin samana päivänä.

– Me olimme etsineet 29-vuotiasta naista, jonka poikaystävä oli siepannut. Tiesimme, että mies ei ole vakaa persoona, sillä hän oli ollut aiemmin vankilassa väkivaltaisen käyttäytymisen vuoksi. Hänet oli myös tuomittu oikeudessa tyttöystävänsä pahoinpitelystä ja tappouhkausten lähettämisestä, kertoo komisario Daniel Guerin Lavalin poliisista.

Lavaliin saapumisen jälkeen Bonnet tiesi, että hänen täytyisi soittaa apua. Hän kutsui parin syömään kanssaan ravintolaan, ja antoi heille 50 puntaa ruokarahaa.

Sen jälkeen hän pahoitteli ja sanoi käyvänsä vessassa. Hän meni soittamaan poliisille.

– Lainasin jonkun kännykkää, koska omastani oli akku loppu. Kerroin poliisille, että kyseessä oli hätätilanne, että täällä on henkilö, joka on siepattu. Kerroin myös missä ravintolassa olimme, Bonnet muistelee.

Mies näki Bonnetin puhumassa puhelimessa, mutta ovela nuorimies sanoi soittaneensa taksin. Poliisit saapuivat paikalle muutamassa minuutissa.

Bonnetia ylistetään ympäri Kanadaa

Bonnet sanoo tietävänsä siepatun naisen olleen kunnossa, vaikka hän ei enää puhunutkaan tälle sen jälkeen, kun poliisit veivät sieppaajan pois.

– Katsoimme toisiamme ja näin naisen silmissä kyyneleitä. Hän oli todella onnellinen.

Bonnetin toimintaa ylistetään ympäri Kanadaa. Poliisit jopa keräsivät rahaa Bonnetille – hyvityksenä rahoista, jotka hän antoi sieppaajalle.

– Hän on oikea sankari. Hänen nopea toimintansa saattoi pelastaa nuoren naisen hengen. Bonnetilla on nyt 500 uutta ystävää meidän osastollamme, komisario Guerin sanoo.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme