Mainos
Mainos

18 vuotta vanha kidnappaus selvisi – yhdennäköisyys sisaren kanssa paljasti totuuden

Etelä-Afrikassa on alkanut erikoinen oikeudenkäynti, jossa naispuolista henkilöä syytetään 18 vuotta sitten tapahtuneesta vauvan kidnappauksesta.

Syytettyä naista epäillään 18 vuotta sitten tapahtuneesta Nursen pariskunnan kolmen päivän ikäisen vauvan kidnappauksesta. Tytär kaapattiin vuonna 1997 Cape Townin Schuurin sairaalasta. 

Biologiset vanhemmat eivät koskaan luopuneet toivostaan löytää esikoisensa elossa.

Epäilykset heräsivät, kun pariskunnan nuorempi tytär aloitti lukion. Nuorempi tytär huomasi pian, että ylemmällä luokalla on häntä kovasti muistuttava tyttö. Tytöt ystävystyivät keskenään.

Nursen pariskunta aloitti vanhemman tytön nähtyään omat tutkimuksensa, ja päättelivät, että silmiinpistävän samannäköinen tyttö on heidän 18 vuotta sitten kadonnut lapsensa.

Viime maaliskuussa tehdyt DNA-testit varmistivat, että vanhemmat olivat oikeassa.

Poliisi on selvittänyt, että kadonnut tyttö asui vain muutamien kilometrien päässä biologisista vanhemmistaan. Tyttärestä pidettiin kuitenkin hyvää huolta, ja hän itse luuli elävänsä oikean perheensä kanssa.

Tällä hetkellä vastalöydetty tytär sulattelee uutta tietoa ja asuu medialta piilossa salaisessa paikassa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme