Mainos
Mainos

19-vuotias pakeni poliisia henkilöautolla F1-vauhtia – mittarissa 335 km/h

19-vuotias yhdysvaltalaismies pakeni poliisia jopa 335 kilometrin tuntinopeudella – nopeus on lähempänä tyypillisiä F1-auton kuin henkilöauton nopeuksia.

19-vuotias oklahomalaismies pidätettiin lauantaina, kun hän oli ajanut jopa 335 kilometrin tuntinopeutta, kertoo Fox News ja AP.

Poliisipartio lähti seuraamaan Ford Mustangia ajanutta miestä, kun hän ajoi 135 kilometriä tunnissa. Kun poliisi yritetti pysäyttää miehen, hän lähti pakenemaan poliisia, ja hänen nopeudekseen mitaattiin ensin 283 kilometriä tunnissa ja sitten jopa 335 kilometriä tunnissa. 

Vertailun vuoksi: Reilut kaksi viikkoa sitten Meksikossa Valtteri Bottas teki F1-nopeusennätyksen. Hänen huippunopeutensa 372,5 kilometriä tunnissa on suurin F1-kilpailussa mitattu huippunopeus.

Ylinopeuden lisäksi mies yritti karistaa partion sammuttamalla jossain vaiheessa auton ajovalot ja jarruvalot. 

Mies saatiin jahdin päätteeksi kiinni. Hänet pidätettiin ja nyt häntä syytetään holtittomasta ajamisesta ja poliisin pakenemisesta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme