Mainos
Mainos

3-vuotiaan adoptiolapsensa kuolemasta syytetty mies muutti tarinaansa: Tyttö tukehtui, kun hänelle juotettiin maitoa

Teksasilaismies kertoo nälkiintyneenä adoptoidun 3-vuotiaan tytön tukehtuneen, kun hän yritti juottaa tytölle maitoa. Poliisi ei kerro, yrittikö mies pelastaa lapsen. Mies saattaa saada elinkautisen vankeusrangaistuksen, kertoo ABC News.

3-vuotiaan adoptiolapsensa kuolemantuottamuksesta syytetty teksasilaismies on muuttanut kertomustaan, kertoo ABC News.

Mies oli aiemmin sanonut, että oli yrittänyt saada tytön juomaan maitoaan autotallissa ja koska tyttö kieltäytyi, hän määräsi tämän rangaistuksena seisomaan yksin ulkona keskellä yötä. Mies kertoi tytön kadonneen, kun hän tuli vartin päästä hakemaan tyttöä sisälle.

Nyt mies kertoo, että yritti saada tytön juomaan maitoa ja auttoi tyttöä, kun tyttö alkoi yskiä ja hänen hengityksensä hidastui. Pian pulssia ei tuntunut ollenkaan. Isä tulkitsi tytön kuolleen ja vei ruumiin ulos talosta.

Nälkiintynyttä tyttöä piti syöttää jatkuvasti

Kertomusta tukevat poliisin saamat valvontakamerakuvat ja silminnäkijähavainnot alueelta. Niiden mukaan perheen auto on poistunut pihasta yön aikana.

Ei ole tiedossa, onko mies yrittänyt pelastaa tytön tukehtumiselta. Maidon juottamista keskellä yötä hän perusteli sillä, että tyttö oli nälkiintynyt ja hänellä oli kehityshäiriöitä, kun hänet adoptoitiin Intiasta.

Paria oli ohjeistettu syöttämään tyttöä aina tämän hereillä ollessa, jotta tytön paino nousisi.

Ruumis löydettiin sunnuntaina

Poliisi jatkaa tapauksen tutkimista. Tytön kuolinsyy ei ole vielä tiedossa eikä ruumiinavausraporttia ole julkaistu.

Tytön adoptiovanhemmat pidätettiin maanantaina ja heidän 4-vuotias biologinen lapsensa otettiin huostaan. Perheen isää vastaan nostettiin syytteet ja hän voi saada elinkautisen vankeusrangaistuksen.

Poliisi on aiemmin sanonut uskovansa, ettei perheen äiti tiennyt tapahtumista ja nukkui niiden aikana. Äiti auttoi poliisia tunnistamaan tytön ruumiin.

Ruumis löydettiin siltarummusta Dallasissa sunnuntaina.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme