Mainos
Mainos

30-vuotiaan äidin katoaminen järkyttää Yhdysvalloissa – Poliisi ymmällään, 100 vapaaehtoista etsinnöissä

2-vuotiaan tytön äidin yllättävä katoaminen on saanut laajan huomion Yhdysvalloissa Floridassa. Myös poliisi on tapauksesta täysin ymmällään. Poliisin mukaan katoaminen on hyvin epäilyttävä ja antaa viitteitä, että kyseessä olisi sieppaus. Toisaalta mitään johtolankoja mihinkään suuntaan ei ole.

30-vuotias Tricia Williams Todd nähtiin viimeisen kerran huhtikuun 26. päivän iltana, jolloin hän asioi paikallisessa supermarketissa. Turvakameran videolla Todd juttelee iloisesti kassalle ja hymyilee. 

Seuraavana aamuna sairaanhoitajana työskentelevän Toddin piti mennä tavalliseen tapaan töihin sairaalaan. Sinne hän ei koskaan ilmaantunut eikä myöskään noutamaan lastaan lapsen isän, Steven Williamsin luota. Williams on Toddin ex-mies ja heillä on yksi yhteinen lapsi.

Kun Toddiin ei saatu mitään yhteyttä, ilmoitti Williams katoamisesta poliisille. 

Katoaminen on yllättänyt täysin myös naisen läheiset, jotka eivät usko, että Todd olisi kadonnut tarkoituksellisesti. 

– Jotakin on nyt meneillään, tällaista ei vain tapahdu. Tricia on itsevarma ja onnellinen nainen, eikä hänellä voisi koskaan olla vihollisia. Hän on aina ystävällinen, tässä ei ole mitään järkeä, naisen ystävä sanoi Huffington Postin haastattelussa keskiviikkona.

– Hän ei koskaan olisi tarkoituksellisesti hylännyt lastaan. Tyttö oli hänen kaikkensa, perhetuttu Michelle Rocker puolestaan lausui People-lehden haastattelussa.

Tricia Todd ja hänen ex-miehensä Steven Williams ovat molemmat työskenneleet ilmavoimissa. Sittemmin Todd siirtyi töihin sairaalaan, mutta Williams on jatkanut yhä työtään ilmavoimissa asemapaikkanaan Pohjois-Carolina. Katoamisviikonloppuna isä oli tullut tapaamaan lastaan Floridaan.

Toddin auto löytyi katoamispäivänä lähinaapurustosta. Auton avaimet olivat kiinni virtalukossa ja auton sisältä löytyi Toddin lompakko.

Poliisi on tutkinut naisen asunnon ja ainoat asiat, jotka sieltä puuttuivat, olivat lompakko, matkapuhelin ja kaulakoru.

Se tiedetään, että 26. ja 27. päivän välisenä yönä Todd kävi viemässä lapselle lääkettä lapsen isän luo. Samalla kertaa isä oli käynyt hakemassa lapsen äidin autoon lisää bensaa. Paikallispoliisin mukaan isän käynti huoltoasemalla on tallentunut turvakameralle.

Kun isä palasi lapsen luo, Tricia Todd lähti asunnolta. Se, mitä Toddille tapahtui tämän jälkeen, on täysi mysteeri.

Poliisi on kuulustellut Trician ex-miestää, mutta mitään epäilyttävää ei ole ilmaantunut. Williams on myös auttanut etsinnöissä jatkuvasti.

Toddin tapaus on järkyttänyt monia paikallisia ja hänen löytämisekseen on ilmoittautunut jo 100 vapaaehtoista.

Poliisi tutkii parhaillaan Tricia Toddin pankkitiliä, luottokortteja ja matkapuhelimen signaaleja.

Tutkinnanjohtaja William Snyderin mukaan katoaminen on täysi mysteeri.

– Tutkinta jatkuu ja annamme lisätietoja, heti kun niitä on saatavilla. Tällä hetkellä meillä ei ole ketään epäiltyä. Ei ketään, joka voitaisiin jotenkin linkittää Tricia Toddiin.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme