Mainos
Mainos

4-vuotias jakoi heroiinipussukoita tovereilleen päiväkodissa USA:ssa

Yhdysvaltalaisäitiä vastaan on nostettu huumausainesyytteet sen jälkeen, kun hänen 4-vuotias tyttärensä jakoi päiväkodissa heroiinia sisältäviä pusseja ystävilleen. Tyttö luuli pussien sisältävän karkkia.

Tapaus sattui eilen Selbyvillessa Delawaressa.

Äiti oli antanut oman selkäreppunsa tyttärelleen, koska tytön reppu oli repeytynyt rikki. 4-vuotias löysi päiväkodissa repusta jauhemaista heroiinia sisältävät pussit, joita hän ryhtyi antamaan ystävilleen luullen niitä siis karkkijauheeksi.

Päiväkodin henkilökunta havaitsi lasten käsissä kiertelevät pussit ja otti ne haltuunsa. Pussit toimitettiin paikalliselle poliisille, joka totesi niiden sisältävän heroiinia. 

Päiväkotiin kutsuttiin tämän jälkeen useita ambulansseja ja useita lapsia kiidätettiin varmuuden vuoksi lähisairaalaan. Kukaan lapsista ei ollut tiettävästi ehtinyt nauttia pussien sisältöä.

Poliisi löysi selkärepusta kaikkiaan 249 pussia, joissa oli heroiinia yli 3,7 kiloa. 30-vuotias äiti pidätettiin ja hänen kolme lastaan otettiin huostaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme