Mainos
Mainos

5-vuotias ei toivonut ollenkaan syntymäpäivälahjoja – auttoi mieluummin kodittomia eläimiä

Viisivuotias yhdysvaltalaispoika uhrasi omat syntymäpäivälahjansa antaakseen mukavan yllätyksen eläinsuojeluyhdistyksen hylätyille kissoille ja koirille. Asiasta uutisoi Huffington Post.

Illinoisissa asuva 5-vuotias Dalton Shaw rakastaa eläimiä. Hän vietti syntymäpäiviään viime viikonloppuna, mutta lahjojen sijaan hän pyysi keilailujuhliin osallistuneita vieraitaan tuomaan tarvikkeita paikallisten eläinsuojeluyhdistysten kissa- ja koira-asukkaille.

Pieni poika saikin toivomiaan tarvikkeita yllin kyllin ja hänen isänsä julkaisi kuvan pojasta ja lahjoituksista Imgur-kuvapalvelussa. Kuvassa lahjoituksista innostunut poika poseeraa valtavien eläintenruokasäkkien edessä.

– Hänellä on niin suuri sydän, Daltonin äiti Stephanie Shaw kommentoi Huffington Post -lehdelle.

Äiti kertoi lehdelle myös, että perhe on aikaisemminkin auttanut eläinsuojeluyhdistyksiä viemällä eläimille peittoja ja pyyhkeitä. Koska poika oli saanut niin paljon leluja ja lahjoja jouluna, äiti oli ehdottanut syntymäpäivän käyttämistä hyvän levittämiseen. Silloin 5-vuotias oli ilmoittanut haluavansa auttaa eläimiä.

Dalton ei saanut ainoastaan ruokaa eläimille annettavaksi, vaan hän sai yli 250 dollarin arvosta lahjoituksia eläinsuojille.

–Vastaanotto oli uskomaton. Olin odottanut pieniä herkkupusseja joiltain vierailta, Daltonin äiti sanoi.

Vaikka vanhemmat kysyivät kaksi löytökoiraa ja kissaa omistavalta Daltonilta, haluaisiko hän lahjan myös itselleen, antelias 5-vuotias kieltäytyi ja pyysi vain rahaa löytöeläinten auttamiseksi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme