Mainos
Mainos

7-vuotiaan surmasta epäilty liian huonossa kunnossa kuulusteluihin Ruotsissa

Ruotsin poliisi ei vielä ole päässyt kuulemaan 7-vuotiaan tytön surmasta epäiltyä miestä, sillä hän on pahoin loukkaantunut. Asiasta kertoo Expressen. 

Poliisin tiedottajan Lars Byströmin mukaan mies on sairaalassa, ja lääkäreiden mukaan hän ei ole vielä siinä kunnossa, että häntä voitaisiin kuulla. Poliisin mukaan mies on loukkaantunut, mutta ei hengenvaarallisesti. 

Miestä epäillään 7-vuotiaan tytön murhasta Upplands-Bron kunnassa Tukholman pohjoispuolella. 

Tyttö löydettiin lauantaina murhattuna asunnosta, jossa oli myös 35-vuotias loukkaantunut mies. Poliisin mukaan mies on pidätetty epäiltynä tytön murhasta. Kuolleen tytön äidin tuttava on kertonut Expressenille, että murhasta epäilty mies oli vuokrannut äidiltä huoneen muutamaksi kuukaudeksi.

Tutttavan kertoman mukaan mies oli asunut alueella useita vuosia ja ihmiset tuntevat hänet alueella. Poliisin mukaan mies ja tyttö eivät olleet täysin tuntemattomia toisilleen, mutta poliisi ei ole kertonut heidän suhteestaan tarkemmin.

Poliisin tiedottajan mukaan mikään ei tutkinnallisesti ole muuttunut viikonlopusta. Lars Byströmin mukaan poliisi odottaa vain, että saisi kuulla epäiltyä. Poliisi on suorittanut surmapaikalla rikosteknisen tutkinnan ja lisäksi kuullut useita todistajia asiassa. 

Juttua korjattu 27.7. kello 15.09: Toisin kuin tekstissä väitettiin, tuttava ei sanonut, että murhasta epäilty mies oli asunut sillan alla useita vuosia. Tuttava oli sanonut, että mies oli asunut Bron alueella useita vuosia.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme