Mainos
Mainos

8-vuotias sai raivokohtauksen koulussa - poliisit taltuttivat pippurisuihkeella

Yhdysvalloissa on noussut keskustelu siitä, käyttikö poliisi liian kovia otteita taltuttaessaan koulussa riehuneen kahdeksanvuotiaan pojan suihkuttamalla tätä pippurikaasulla.

Toisella luokalla oleva Aidan oli saanut raivokohtauksen koulussa ja uhkaillut opettajiaan. Poika oli muun muassa heitellyt huonekaluja ja uhkaillut opettajia kepillä.

Paikalle hälytetyt poliisit rauhoittivat pojan suihkuttamalla tätä kahteen kertaan pippurisuihkeella.

Välikohtaus sattui helmikuussa Coloradossa Glennon Heightsin ala-asteella. Poliisin edustajan mukaan pippurisuihkeen käyttö pojan hillitsemiseksi oli "erinomainen ratkaisu".

– Konstaapeliemme piti tehdä jotain tilanteen purkamiseksi ennen kuin joku loukkaantuisi, Coloradon poliisia edustava Steve Davis toteaa MSNBC:n haastattelussa.

Kahdeksanvuotiaalla Aidenilla on ollut ongelmia temperamenttinsa kanssa aikaisemminkin. Äiti Mandyn mukaan poliisi kuitenkin ylireagoi tilanteessa.

– Poliisi olisi voinut yrittää puhua hänelle 5-10 minuuttia ja koettaa rauhoittaa häntä. Mutta selvästikään he eivät tehneet niin.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme