Mainos
Mainos

9-vuotias tyttö katosi kesken häiden Ranskan Alpeilla – jäljet päättyvät parkkipaikalle, sieppaus mahdollinen

Ranskassa on meneillään mittavat etsinnät viikonloppuna kadonneen 9-vuotiaan tytön löytämiseksi. Tyttö katosi kesken hääjuhlien.  Häntä etsitään käyttäen apuna muun muassa sukeltajia, poliisikoiria ja helikoptereita, kertoo The Guardian. Etsinnöissä on mukana kaikkiaan jopa 100 poliisia.

Tyttöä ei ole nähty sunnuntaiyön jälkeen. Häitä juhlittiin Pont-de-Beauvoisinin kylässä lähellä Chamberyä. Juhlat päättyivät etsintöihin, kun DJ ilmoitti yleisölle tytön kadonneen.

Kolme poliisikoiraa ovat kaikki kadottaneet vainun tytön pehmoleluun, joka on tapahtumapaikan ulkopuolella olevalla parkkipaikalla. Yksi poliisin tutkintalinjoista onkin, että tyttö on kadonnut auton kyydissä, tavalla tai toisella.

Eräs tutkintaa lähellä oleva lähde on kertonut The Guardianille, että jokainen tunti löytämättä tyttöä tekee sieppauksesta todennäköisemmän teorian onnettomuuteen tai karkaamiseen verrattuna. Viranomaiset pitävät rikosta mahdollisena, mutta varoittavat tekemästä hätiköityjä johtopäätöksiä.

Poliisi kuulustelee kaikkia 180 häävierasta, minkä lisäksi kahta muuta kylässä ollutta seuruetta tullaan kuulemaan. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme