Mainos
Mainos

Ääri-islamistit vakuuttavat taistelun jatkuvan

Ääri-islamistit vakuuttavat taistelun jatkuvan Osama bin Ladenin kuolemasta riippumatta. Ääriliikkeiden keskustelupalstoilla rukoiltiin, ettei tieto pitäisi paikkansa, mutta toisaalta uhattiin kostolla.

– Osama voi olla kuollut mutta hänen viestinsä pyhästä sodasta ei koskaan kuole. Veljet ja sisaret, tulette näkemään, että hänen kuolemansa on valepukuun verhottu siunaus, todettiin eräällä islamistisella keskustelupalstalla.

Taleban uhkaa kostaa

Taleban-kapinalliset uhkaavat kostaa Osama bin Ladenin kuoleman. Pakistanin Taleban-kapinallisten mukaan Osaman kuolema kostetaan iskuilla Pakistanin hallitsijoita ja amerikkalaisia vastaan.

Talebanien edustajan mukaan Osaman marttyyrikuolema on voitto, koska marttyyrius on kaikkien kapinallisten päämäärä.

Palestiinalaisjärjestö Hamas tuomitsee Osaman tappamisen. Järjestön johtajan Ismail Hanijan mukaan Osaman tappaminen jatkaa alistamiseen perustuvaa Yhdysvaltain politiikkaa, jossa vuodatetaan arabien ja muslimien verta.

(MTV3 - Reuters - AFP - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme