Mainos
Mainos

Aarnio nousi otsikoihin myös ulkomailla – harvinaista tapausta hämmästellään ympäri maailmaa

Helsingin huumepoliisin entisen päällikön Jari Aarnion tuomio on noussut uutisotsikoihin myös kansainvälisessä mediassa.

Aarnion tapauksesta ovat uutisoineet muun muassa Saksan radion ulkomaanpalvelu Deutsche Welle, Britannian yleisradioyhtiö BBC ja yhdysvaltalainen sanomalehti The New York Times. Ruotsissa aiheesta on kirjoittanut iltapäivälehti Aftonbladet.

Helsingin Sanomien englanninkielinen artikkeli aiheesta on noussut myös suositun linkinjako- ja keskustelusivusto Redditin pääsivulle. Linkkiä uutiseen on äänestetty sivuston suosituimpien aiheiden joukkoon tällä hetkellä yli 10 000 kertaa.

Yhdysvaltalainen uutiskanava Fox News kuvailee Aarnion tapausta harvinaiseksi. International Business Times -uutissivusto puolestaan mainitsee Aarnion tuomiota käsittelevässä artikkelissaan Suomen sijoittuneen aiemmin kärkisijoille korruption vähyyttä arvioivissa tilastoissa.

Aarniolle langetettiin tänään kymmenen vuotta vankeutta muun muassa useista törkeistä huumausainerikoksista ja virkarikoksista. Hänet oli tuomittu jo aiemmin kolmeksi vuodeksi vankeuteen oikeusjutun niin sanotussa Trevoc-haarassa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme