Mainos
Mainos

Aavikon perhetragedia: Valokuvaaja-isä suunnitteli matkaa puolitoista vuotta

Yhdysvalloissa suola-aavikolta pelastunut 9-vuotias ranskalaispoika on palannut kotimaahansa isoäitinsä kanssa.

Poika oli patikkaretkellä New Mexicon osavaltiossa vanhempiensa kanssa. Heillä oli mukanaan vain reilu litra vettä, vaikka suositusten mukaan vettä olisi pitänyt olla vähintään neljä litraa henkeä kohden. Poika löytyi kuolleen isänsä vieressä elossa. Perheen äiti oli löydetty kuolleena aiemmin. Oteron piirikunnan sheriffi Benny Housen mukaan poika pelastui todennäköisesti siksi, että vanhemmat antoivat hänelle kaksi siemaisua vettä samalla kuin antoivat yhden.

Kuolinsyytutkimus on yhä kesken, mutta todennäköisenä kuolinsyynä on kova kuumuus. Lämpötila voi nousta White Sands National Monument -puistossa 40 asteeseen iltapäivällä, jolloin perhe aloitti patikointinsa.

Patikoinnilla kuolleen miehen isä kertoi Le Parisien -lehdelle, että hänen poikansa oli innokas valokuvaaja, ja että matkaa oli suunniteltu puolitoista vuotta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme