Mainos
Mainos

Abbasin ja Meshaalin tapaaminen peruttiin

Poliitikkojen oli määrä keskustella tapaamisessa ministerinimityksistä suunniteltuun yhteishallitukseen. Tapaaminen kuitenkin peruttiin, koska osapuolten välillä ei ole poliittista yhteisymmärrystä.

Palestiinalaisten presidentin Mahmud Abbasin ja Hamas-johtaja Khaled Meshaalin suunniteltu tapaaminen on peruttu, Hamas ilmoittaa.

- Abbas ja Meshaal eivät tapaa, koska osapuolten välillä ei ole poliittista yhteisymmärrystä, Hamasin edustaja Mussa Abu Marzuka kertoo uutistoimisto AFP:lle. Marzuka sanoo silti olevansa toiveikas keskustelujen jatkumisesta myöhemmin.

Poliitikkojen oli määrä keskustella ministerinimityksistä suunniteltuun yhteishallitukseen. Abbasin Fatah-puolue ja Hamas ovat yrittäneet kuukausia kasata yhteishallitusta tavoitteenaan lopettaa Yhdysvaltojen ja EU:n boikotti sekä esiintyä yhtenä rintamana Israelin edessä.

(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme