Mainos
Mainos

Afganistan sallii sittenkin pommitukset

Afganistan on yhtynyt Yhdysvaltain näkemykseen, jonka mukaan Afganistanin pommitukset jatkuvat kunnes viimeinenkin terrorismin pesäke on tuhottu, sanoo Afganistanin puolustusministeriön edustaja. Afganistanin itäisessä Paktian maakunnassa on hänen mukaansa edelleen joitakin alueita, joilla pommituksia ja maajoukkojen hyökkäyksiä tarvitaan. Perjantaina Afganistanin puolustusministeriöstä sanottiin, että terrorismista epäillyn Osama bin Ladenin verkosto saadaan tuhotuksi muutamassa päivässä ja että sen jälkeen arvioidaan pommitusten jatkamisen tarve.

AIP: 15 kuoli pommituksissa

Ainakin 15 siviiliä on kuollut Yhdysvaltain eilisissä Paktian maakunnan pommituksissa, kertoo afgaaniuutistoimisto AIP. Miran Shahin rajakaupungista Pakistanin rajalle saapuneet ihmiset kertoivat, että surmansa saaneista useimmat olivat naisia ja lapsia. Kolme taloa tuhoutui pommituksissa. Paktian alueelta tulleet kertoivat myös, ettei alueella ole al-Qaedan taistelijoita. Yhdysvallat ilmoitti, että kaksi lentokonetta oli tulittanut Taleban-johdon rakennuksia Gardesin lähellä. Tietoja mahdollisista uhreista ei annettu.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme