Mainos
Mainos

Afganistanin brittijoukot tulituksessa

Brittiläiset rauhanturvaajat ovat joutuneet tulituksen kohteeksi Afganistanissa. Kukaan rauhanturvaajista ei loukkaantunut, mutta iskua tutkitaan yhä.

Brittiläisten rauhanturvaajien tarkastuspiste joutui tänään tulituksen kohteeksi Afganistanin pääkaupungissa Kabulissa, kertoi kansainvälisten Isaf-joukkojen edustaja. Brittisotilaat vastasivat tuleen, jolloin tunnistamattomat pyssymiehet pakenivat paikalta autolla. Kukaan tarkastuspisteen sotilaista ei haavoittunut, mutta asema evakuoitiin toistaiseksi.

Myöhemmin Isaf-joukkojen edustajat kävivät tutkimassa aluetta. Lähellä sijaitsevasta talosta löydettiin yksi luodeista surmansa saanut mies ja viisi loukkaantunutta henkilöä. Tapahtumien välisestä yhteydestä ei heti saatu selkoa; esimerkiksi loukkaantuneilla ei ollut ampumahaavoja.

-Tilanne on hyvin epäselvä. Yksi mies on ammuttu kuoliaaksi, kun taas loukkaantuneilla ei ole ampumahaavoja, sanoi Isaf-joukkojen komentaja eversti Richard Barons.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme