Mainos
Mainos

Afganistanissa piiritystilanne suositussa hotellissa

Taleban-sissit ovat hyökänneet suosittuun hotelliin Afganistanin pääkaupungissa. Hyökkääjät ottivat hotellissa panttivankeja ja poliisi piiritti rakennusta tuntien ajan.

Uutistoimisto AFP:n mukaan piiritys päättyi aamulla Suomen aikaa. Mutta taistelut jatkuivat. Piiritys kesti yhteensä yli kahdeksan tuntia. Poliisit vapauttivat yli 30 panttivankia hotellista, ja surmasivat tietojen mukaan kaksi terroristia. Uutistoimisto Reutersin mukaan hyökkäyksessä kuoli poliisi ja hotellin vartijoita, sekä siviilejä.

Hyökkäys alkoi vain muutamia tunteja sen jälkeen, kun presidentti Hamid Karzai oli varoittanut väkivallan lisääntyvän Afganistanissa, kun maa ottaa turvallisuusvastuuta ulkomaalaisilta joukoilta itselleen.

Hyökkäys alkoi vain muutamia tunteja sen jälkeen, kun Afganistanin presidentti Hamid Karzai oli varoittanut väkivallan lisääntyvän Afganistanissa, kun maa ottaa turvallisuusvastuuta ulkomaalaisilta joukoilta itselleen.

(MTV3 - STT - Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme