Mainos
Mainos

AFP: Abbasilta uhkavaatimus Arafatille

Palestiinalaisten pääministeri Mahmoud Abbas aikoo vaatia presidentti Jasser Arafatia tukemaan kovia toimia palestiinalaisten äärijärjestöjä vastaan, kertoi korkea palestiinalaislähde myöhään eilen illalla.

Jos Arafat ei suostu Abbasin esittämiin vaatimuksiin Hamasia ja Islamilaista jihadia vastaan, koko Abbasin johtama hallitus eroaa, lähteestä kerrottiin uutistoimisto AFP:lle.

Palestiinalaiset ovat tiistaisen itsemurhaiskun jälkeen kiristäneet huomattavasti suhtautumistaan kahteen äärijärjestöön. Myöhään eilen palestiinalaisten poliisi kielsi Hamasin ja Islamilaisen jihadin esiintymiset tiedotusvälineissä.

-Kenenkään Hamasin tai Islamilaisen jihadin jäsenen ei sallita esiintyvän tiedotusvälineiden haastatteluissa, ei edes puhelimitse. Kielto koskee lehtiä, radiota ja televisiota, poliisilähde kertoi uutistoimisto AFP:lle.

(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme