Mainos
Mainos

Aftonbladet: Kaksi ruotsalaista sai surmansa Brysselin iskuissa

Brysselin terroristi-iskuissa kuoli noin 30-vuotias ruotsalainen nainen, kertoo Aftonbladet.

Nainen oli kotoisin Pohjois-Ruotsista. Lehden mukaan nainen haavoittui Maelbeekin metroaseman itsemurhapommittajan iskussa Brysselissä tiistaina ja kuoli vammoihinsa.

Ruotsin ulkoministeriö kertoi kuolemasta tänään ja vahvisti, että omaisia on tiedotettu asiasta. Ulkoministeriö kertoi eilen myös, että lentokentän iskussa kuoli yksi toinen ruotsalainen. Aftonbladetin mukaan toinen surmansa saanut ruotsalainen oli noin 60-vuotias nainen.

Brysselin terroristi-iskuissa on saanut siten surmansa kaksi ruotsalaista. Aikaisemmin Yhdysvaltain ulkoministeriö on kertonut uhrien joukossa olevan kaksi yhdysvaltalaista ja Britannia on vahvistanut yhden kansalaisensa kuolleen. Lisäksi Kiina on kertonut uhrien joukossa olleen ainakin yksi kiinalainen. Uhrien joukossa on myös kansalaisia ainakin Italiasta, Ranskasta, Hollannista, Belgiasta ja Perusta.

Viime tiistaisessa terrori-iskussa lentoasemalle ja metroasemalle kuoli yhteensä 31 ihmistä, joista kolme itsemurhapommittajia. Sadat loukkaantuivat. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme