Mainos
Mainos

Aftonbladet: Pelastuslaitos tutkii Moskovan-koneen ruumaa – Arlandassa oireita pistävästä hajusta

Tukholman Arlandan lentokentän työntekijät ovat saaneet oireita avattuaan Moskovasta saapuneen koneen matkatavarasäilön, kertoo Aftonbladet.

Kone laskeutui Arlandalle illalla kello 19. Kun matkatavaratyöntekijät avasivat lentokoneen tavarasäilön, he tunsivat voimakasta ja pistävää hajua ja alkoivat yskiä. Yhdelle tuli lisäksi päänsärkyä.

Swedaviasta kerrotaan Aftonbladetille, että paikalle kutsuttiin pelastuslaitos, joka kuljetti kontin pois. Vielä ei kuitenkaan olla varmoja siitä, mistä haju on peräisin. Asiaa on tiedusteltu myös koneen matkustajilta.

– Käsitykseni mukaan kukaan ei ole sanonut, että haju voisi tulla omasta matkalaukusta, kertoo Mia Lindström Swedavian viestinnästä.

Tukholman pelastuslaitoksen operatiivinen johtaja Magnus Andersson kertoo Aftonbladetille, että seuraavaksi laukut poistetaan kontista ja selvitetään, mistä haju voisi olla peräisin. Työntekijät voivat jo paremmin.

– He hengittivät jotakin pistävää ja alkoivat voida huonosti. Ambulanssihoitajat ovat tarkistaneet heidän vointinsa ja he voivat nyt paremmin, eikä heitä ole kuljetettu sairaalaan, hän kertoo lehdelle.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme