Mainos
Mainos

Aftonbladet: Toinen lapsi saattoi olla 4-vuotiaan murhan takana

Etelä-Ruotsin Ljungbyssä sunnuntai-iltana kuolleena löytynyt 4-vuotias poika on saattanut joutua toisen lapsen surmaamaksi, kertoo iltapäivälehti Aftonbladet. Poliisi on kuulustellut lehden mukaan jo useita lapsia tutkinnan aikana.

Poika katosi sunnuntaina illan suussa asuinalueen leikkipaikalta ja löydettiin viisi tuntia myöhemmin kuolleena läheisen metsän reunalta. Pojan löytänyt 19-vuotias kertoi Aftonbladetille, ettei ruumiissa ollut näkyviä vammoja. Maanantaina poliisi kuitenkin tiedotti, että ruumiinavauksen perusteella poika oli murhattu. Tarkempia yksityiskohtia kuolinsyystä ei kuitenkaan paljastettu.

Poliisin tiedottaja Robert Loeffel kertoi lehdelle, että poika oli kiistellyt muiden lapsien kanssa ja poistunut tästä syystä leikkipaikalta. Toisen lapsen uhriksi joutuminen on yksi teorioista, mutta poliisi painottaa pitävänsä vielä kaikkia muitakin teorioita mahdollisena.

(MTV3 - STT)

Lue lisää:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme