Mainos
Mainos

Tukholmassa puukotettu kahta – poliisi ottanut kiinni yhden henkilön

Tukholmassa on puukotettu kahta ihmistä, Ruotsin poliisi tiedottaa. Tapaus sattui Medborgarplatsenilla Södermalmin kaupunginosassa iltaseitsemältä paikallista aikaa. Poliisi on pidättänyt yhden ihmisen tapaukseen liittyen.

Uhrit on kiidätetty sairaalaan, ja ainakin toisen vammoja on kuvailtu vakaviksi. Ruotsin yleisradioyhtiön SVT:n mukaan miestä iskettiin veitsellä ylävartaloon. Molemmat loukkaantuneista ovat miehiä.

Poliisin mukaan ei ole selvää, oliko puukottajia yksi vai useampi. SVT:n saamien silminnäkijähavaintojen mukaan kahden henkilön nähtiin pakenevan paikalta juosten.

– Silminnäkijöitä kuullaan ja epäilty tekijä tai tekijät yritetään löytää. Toistaiseksi on epäselvää, onko tekijöitä yksi vai useampi, Anna Westberg Tukholman poliisista kertoo SVT:n haastattelussa. 

Poliisi sai useita ilmoituksia puukotuksesta kello 19 paikallista aikaa. Tällä hetkellä tapausta tutkitaan murhan yrityksenä ja törkeänä pahoinpitelynä.

Ruotsin poliisin mukaan tapauksen tiimoilta on otettu kiinni yksi henkilö. Lisäksi muita ihmisiä on haettu kuultaviksi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme