Mainos
Mainos

"Ahne junayhtiö" jyräsi – koiran murheellinen kohtalo nosti raivon

Hong Kongissa junayhtiö on joutunut eläinrakkaiden raivon kohteeksi junan alle kuolleen koiran takia.

Tapaus oli saanut alkunsa Fanglingin asemalta, jossa koira oli eksynyt junaraiteille. 

Nettin ladatussa videoissa ja kuvissa näkyy, kuinka koira oli turhaan yrittänyt hypätä raiteilta ylös laiturille. Myöskään laiturilla olijat eivät olleet saaneet napattua koiraa turvaan. Koira oli tämän jälkeen poistunut laiturialueen vierestä. Noin 15 minuuttia myöhemmin koira kuoli jouduttuaan junan yliajamaksi.

Tapaus on nostattanut myrskyn etenkin sosiaalisessa mediassa. Hong Kongin raideliikenteestä vastaavan MTR:n Facebook-sivuille on tullut lyhyessä ajassa yli tuhat vihaista viestiä. Tapauksen johdosta on järjestetty myös mielenosoituksia.

MTR:ää on syytetty eläimiin kohdistuvasta julmuudesta, koska se ei ollut suostunut pysäyttämään junaliikennettä koiran takia eikä kutsunut ketään poistamaan koiraa raiteilta. Vihaisen palautteen mukaan  tapauksessa oli kyse myös ahneudesta: junayhtiö joutuisi nimittäin maksamaan tuntuvat sakot, jos junaliikenne on pysähdyksissä yli 8 minuuttia.

Kohun keskellä MTR joutui julkaisemaan tiedotteen, jossa se myönsi, että tapaus olisi voitu hoitaa paremmin. Yhtiö korosti kuitenkin, että se kunnioittaa eläimiä. Toistaiseksi MTR:n tiedote ei ole kuitenkaan onnistunut hillitsemään vihaista palautevyöryä. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme