Mainos
Mainos

Ahneus kävi kalliiksi aseiden salakuljettajille

Thaimaalaisten salakuljettajien ahneus koitui kohtalokkaaksi poliisien pysäyttäessä heidän pohjoista kohti matkanneet autonsa.

Tarkkasilmäiset poliisit olivat kiinnittäneet huomiota siihen, että tyhjiltä vaikuttaneiden autojen pohjat lähes laahasivat maata ikään kuin niissä olisi painava lasti. Kummassakin autossa oli vain kuljettaja.

Mitä pidemmälle autojen tarkastus eteni, sitä enemmän hämmästyivät poliisitkin: kumpikin ajoneuvo oli pakattu tupaten täyteen aseiden ammuksia. Niitä löytyi kaikista mahdollisista raoista yhteensä 40 000.

M60-konekiväärin ja AK47-kiväärin eli kalashnikovin panoksia oli tungettu penkkien sisään, alle ja väliin. Niitä valui ovien ja takaluukun sisältä. Tavaratilan riisisäkeissäkin oli panoksia.

Autot olivat matkalla pohjoiseen, Thaimaan ja Myanmarin rajalla sijaitsevaan Chiang Main maakuntaan. Viranomaiset uskovat, että ammukset oli tarkoitettu alueella toimiville kapinallisryhmille.

Molempien autojen kuljettajat on pidätetty.

(MTV3 - AP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme