Mainos
Mainos

Ahtaanpaikankammoisen painajainen: Perhe jumittui hissiin pienten lasten kanssa 33 asteen helteessä

3-vuotiaan Gretan syntymäpäivät saivat eilen odottamattoman käänteen Australiassa Brisbanessa. 

Australiaa ovat koetelleet kovat helteet viimepäivinä ja puoleen päivään mennessä mittari oli kohonnut jo yli 30 asteeseen.

Juhlien päätyttyä Skrzypinskin perhe, äiti, isä ja heidän 3- ja 1-vuotiaat lapsensa sekä isän kaksi sisarusta siirtyivät hissiin poistuakseen rakennuksesta. 

Sanomalehti Courier Mailin mukaan isän sisarukset olivat vitsailleet hissiin astuessa, että tällä säällä ei todellakaan olisi mukava jäädä jumiin.

Ja juuri se tapahtui.

Hissi liikahti lähtiessään hieman alaspäin ja sitten jumittui paikoilleen.

Perhe yritti hälyttää apua hissifirman kautta, mutta sieltä ilmoitettiin, että huoltomiehen saapumiseen saattaisi mennä puolitoista tuntia.

– Lämpötila nousi hississä, lapset hikoilivat eikä meillä ollut vettä. Ilma vain seisoi, äiti kertaa tapahtumia Courier Mailille.

Lopulta ainoa vaihtoehto oli soittaa hätänumeroon.

Pian vartijat kuitenkin ehtivät paikalle ja saivat raotettua hissien ovia sen verran, että sisään saatiin ujutettua vesipulloja. Heille myös löyhyteltiin ilmaa paperilehtisten avulla.

Pelastushenkilökunnan saavuttua paikalle, hissin ovelle asennettiin heti tuulettimet samalla kun palomiehet runnoivat hissin ovia auki.

Kaikkiaan kuusihenkinen joukkio joutui olemaan hississä noin 40 minuuttia. 


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme