Mainos
Mainos

Äidin kauhunhetket: 4-vuotiaan painajainen ikkunassa vaanivasta miehestä olikin totta

Britannian Somersetissa äiti oli ajatellut 4-vuotiaan tyttärensä tarinoita ikkunan takana vaanivasta miehestä pelkäksi painajaisuneksi. Sitten kävi ilmi, että kaikki onkin täyttä totta.

Järkyttynyt äiti kertoi tapauksesta kotikaupunkinsa Fromen Facebook-ryhmässä. Somersetin poliisi vahvistaa, että se tutkii kuvaillun kaltaista tapausta.

Brittilehti Mirrorin mukaan 4-vuotias tyttö oli kertonut äidilleen, kuinka ikkunan takana on mies, joka sohii valolla ikkunaan. Kun tyttö kertoi menneensä ikkunan luokse, mies oli pyytänyt tyttöä lähtemään hänen mukaansa.

– Tänään näin sitten itse sen tapahtuvan, äiti sanoo Facebookissa

Äiti oli kirjoittanut tapauksesta asuinalueensa Facebook-ryhmään varoittaakseen muita.

– Tyttäreni mukaan mies on vanhempi kuin isä, eli yli 36-vuotias. Hänellä oli yllään tummat vaatteet ja hän on ruumiinrakenteeltaan tukeva.

Somersetin poliisi vahvistaa paikallislehti Frome Standardille, että poliisi on käynyt selvittelemässä kuvatunlaista tapausta Fromessa ja kehoittaa ilmoittamaan poliisille, jos jotain epäilyttävää ilmaantuu.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme