Mainos
Mainos

Äidin kauhunhetket tulipalossa tallentuivat videolle: "Ole kiltti, heitä vauvasi alas!"

Äiti joutui heittämään taaperoikäiset lapsensa palavan talon ikkunasta ja hyppäämään itse perässä. Kolmekymppinen äiti joutui turvautumaan vaaralliseen ratkaisuun, koska muuta ulospääsyä ei savun tukkimasta asunnosta ollut.

Tapaus sattui lauantaina Etelä-Koreassa. Neljännessä kerroksessa olleen äidin hätä tallentui videolle. Videolla hän roikottaa kauhistunutta pientä lastaan ikkunasta. Lapsen jalat potkivat ilmaa hädissään, ennen kuin äiti pudottaa hänet väkijoukkoon. Sitten äiti pudottaa ikkunasta toisen lapsen ja vielä kolmannen, kunnes hyppää itsekin perässä.

Kiitos sattumalta paikalle sattuneiden Yhdysvaltojen sotilaiden, äiti ja taaperot selvisivät tilanteesta hengissä.

Yhdysvaltojen ilmavoimien Daniel Raimondo kertoo CNN:lle olleensa matkalla lounaalle, kun näki savupilvien nousevan. Hän haki kollegansa kanssa lähikaupasta peittoja, levitti ne ja käski äitiä heittämään lapset ulos ikkunasta.

Sotilaiden mukaan äiti oli ymmärrettävästi haluton heittämään 1-, 3- ja 4-vuotiaita lapsiaan.

– Hän oli peloissaan. Hän ei olisi halunnut tehdä sitä.

Raimondo kuitenkin aneli äitiä: Ole kiltti, pudota vauva!

– Muistan, että hän huusi ennen pudottamista vauvalleen: Rakastan sinua, rakastan sinua, Raimondo kertoo.

Olet elossa, olet elossa!

Kun äidin oli aika viimeisenä hypätä, oli savu jo todella sankkaa. Naista ei meinannut edes nähdä savun keskeltä. Hän tömähti matolle painavammin kuin lapset, mutta joku oli ennakoinut asian ja laittanut maton alle tyynyjä.

– Kannoimme hänet turvaan ja huusin ja puhuin: Olet elossa, olet elossa! sotilas Raimondo kertaa tapahtumia.

Perhe tapasi maanantaina heidät pelastaneet ihmiset. Perheen isä Prince Enyioko kiitteli vuolaasti äidin ja lapset pelastaneita ihmisiä ja sotilaita.

Myös ensimmäisenä paikalle sattunut sotilas Raimondo kuvasi hetkeä tunteelliseksi.

– Hän (äiti) lensi kuin Supergirl, näin sanoin hänelle, ja hän vain hymyili.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme