Mainos
Mainos

Ainakin 10 kuoli räjähdyksessä Bangladeshissa – tehtaassa valmistettiin vaatteita muun muassa Lindexille ja Stockmannille

Räjähdys vaatetehtaassa Bangladeshissa on aiheuttanut ainakin kymmenen ihmisen kuoleman, kertoo uutistoimisto Reuters. Loukkaantuneita on toistakymmentä. Onnettomuuden aiheutti myöhään eilen illalla lämpökattilan räjähdys.

Tehtaassa valmistetaan neulepaitoja muun muassa Lindexille, joka kuuluu Stockmann-konserniin. Tehtaassa valmistetaan vaatteita myös monille muille pohjoismaisille asiakkaille.

Tehdas kuuluu Multifabs Limited -yhtiölle. Räjähdys tapahtui iltamyöhään, jolloin tehtaassa ei ollut käynnissä tuotantoa.

Stockmannin viestintäjohtaja Anna Bjarland vahvistaa, että tehtaassa valmistetaan vaatteita sekä Lindexille että Stockmannille.

Stockmannin verkkosivuilla olevassa tiedotteessa kerrotaan Stockmannin yhteistyöstä vaatetehtaan kanssa.

– Yhteistyömme Multifabs Ltd:n kanssa on jatkunut useita vuosia. Multifabs tuottaa omien merkkien vaatteita sekä Stockmannille että Lindexille. Tehdas on yksi Lindexin merkittävimmistä tavarantoimittajista. Työskentelemme yhdessä ja pyrimme tukemaan tehdasta ja sen työntekijöitä kaikin mahdollisin keinoin.

– Suhtaudumme onnettomuuteen erittäin vakavasti. Suurin huolenaiheemme tällä hetkellä ovat onnettomuudesta kärsineet henkilöt. Esitämme surunvalittelut onnettomuudessa kuolleiden ja loukkaantuneiden omaisille ja perheille.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Suomessa Helsingin Sanomat.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme