Mainos
Mainos

Ainakin 20 kuoli itsemurhaiskussa Pakistanissa

Itsemurhapommittaja on tappanut ainakin 20 ihmistä Pakistanissa. Iskun kohteena oli opposition kansanedustaja, joka haavoittui räjähdyksessä lievästi.

Hyökkääjä räjäytti itsensä Bhakkarin kaupungissa Punjabin maakunnassa kansanedustajan kodin edustalla. Paikalle oli kerääntynyt runsaasti ihmisiä tapaamaan poliitikkoa. Hän edustaa maan entisen pääministerin Nawaz Sharifin puoluetta, ja on paikallisen shiiayhteisön johtajia.

Uskonnolliset jännitteet ovat olleet pinnalla Bhakkarissa. Paikallisen poliisin mukaan mahdollista onkin, että hyökkäyksen takana on joku al-Qaidaan yhteyksissä olevista sunnimuslimien ryhmistä.

Pakistanin luoteisosassa tehtiin vain muutama päivä sitten itsemurhaisku, jossa kohteena oli hallituskoalitioon kuuluva poliitikko. Neljä ihmistä kuoli iskussa. Syyskuun loppupuolella islamabadilaiseen hotelliin kohdistunut hyökkäys tappoi 55 ihmistä.

(MTV3-STT-Reuters-DPA)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme