Mainos
Mainos

Ainakin 30 tyttöä raiskannut hiv-pappi selviää ilman rangaistusta Meksikossa

Kymmenien tyttöjen seksuaalisen hyväksikäytön tunnustanut meksikolainen pappi selviää teoistaan ilman rangaistusta. Tekojen vakavuutta lisää se, että mies on hiv-positiivinen.

Hiv-positiivinen katolilaispappi José Ataulfo García tunnusti kesällä käyttäneensä hyväkseen ainakin 30 tyttöä intiaanivaltaisessa Oaxacan osavaltiossa Etelä-Meksikossa. García myöntää raiskanneensa 5-10-vuotiaat tytöt.

Mies ei kuitenkaan joudu vastaamaan seurauksista, sillä Meksikon kirkko on armahtanut hänet, kertoo uutistoimisto RT. Häntä vastaan ei myöskään ole nostettu rikossyytteitä.

Tiedotusvälineiden mukaan paikallisella kirkolla on lista pedofiliaan syyllistyneistä papeista ja piispoista. Excelsior-lehti kertoi viime tammikuussa, että useilla Oaxacan papeista on lapsia, joista suurin osa on saanut alkunsa hyväksikäytön tai raiskausten seurauksena. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme