Mainos
Mainos

Ainakin kuusi kuollutta lumivyöryssä Italian Alpeilla

Lumivyöry tappoi kuusi ihmistä Italian Alpeilla lauantaina. Tapaus on yksi eniten kuolonuhreja aiheuttanut lumivyöry vuosiin, sanoo italialaisen palolaitoksen edustaja.

Kuusi löydetyistä kuolleista on Italian kansalaisia. Kahta muuta kuollutta ei olla vielä tunnistettu. Vyöryssä loukkaantunutta itävaltalaisnaista hoidetaan Brunicon kaupungin sairaalassa.

Kaksi muuta vyöryn alle jäänyttä selvisivät vammoitta onnettomuudesta. Kolme helikopteria, lumivyöryjä varten koulutetut koirat ja yli 70 alppipelastajaa sekä palomiestä jatkat turman uhrien etsimistä.

– Tiedämme, että alueella on useita muita ryhmiä, siksi jatkamme etsintöjä, palolaitoksen edustaja kertoi.

Lumivyöry sattui aamulla Monte Nevosolla, lähellä Itävallan rajaa. Tapahtumahetkellä sää oli aurinkoinen ja tuulinen. Viime viikkoina alueella oli ollut voimakkaita lumisateita, paikallinen polisii kertoi.

Laskettelijat olivat kiipeämässä vuoren laelle ja he olivat aikeissa laskea alas. Lumivyöryn aiheuttaja ei ole vielä selvinnyt.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme