Mainos
Mainos

Ainakin viisi kuollut USA:n lumimyrskyssä

Yhdysvaltain ilmatieteenlaitos on antanut varoituksen, jonka mukaan lumisateet sekä voimakkaat ja jäiset tuulet tekevät kaikenlaisesta matkustamisesta vähintään vaarallista tai jopa mahdotonta.

Lumimyrsky ja kova tuuli ovat aiheuttaneet liikennekaaoksen ja myöhästymisiä Yhdysvaltain Keskilännessä. Ainakin viisi ihmistä on saanut surmansa myrskyn aiheuttamissa liikenneturmissa, kertovat amerikkalaiset viestimet.

Yhdysvaltain ilmatieteenlaitos on antanut varoituksen heikentyneestä liikennesäästä pohjoisen Missourin osavaltiosta Michiganiin asti.

- Lumisateet ja voimakkaat sekä jäiset tuulet tekevät kaikenlaisesta matkustamisesta vähintään vaarallisen mutta joissakin tapauksissa jopa mahdottoman, laitos varoittaa.

Varoitus annettiin osiin Illinoisin, Missourin, Wisconsinin, Michiganin ja Minnesotan osavaltioita.

Pahiten sää on koetellut Minnesotaa, jossa ainakin kolme ihmistä on saanut surmansa liikenneonnettomuuksissa. Ympäri osavaltiota yli 300 autoa on ollut osallisena erilaisissa onnettomuuksissa.

Huono sää saattaa vaikeuttaa myös joulunviettoon matkaavien taivalta alkuviikosta.

(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme