Mainos
Mainos

Air Francen lennolla syntyi poikavauva

Air Francen lennon matkustajaluettelo täydentyi kesken lennon tiistaina, kun Dakarista Pariisiin matkalla olleessa lentokoneessa syntyi poikavauva.

Asiasta kertoo muun muassa TheLocal -nettisivusto.

Ranskalaislehdissä ei kerrota, kuinka pitkällä äidin raskaus oli, mutta ilmeisesti synnytys oli käynnistynyt, eikä sitä voinut enää estellä.

Matkustaja kertoo ranskalaislehti L´Expressille, että noin tunti koneen nousun jälkeen lentäjä oli kuuluttanut rauhallisella äänellä, että jos koneessa on lääkäriä, hänen pyydetään ilmoittautumaan.

Hetken kuluttua ilmaantui lääkäri, joka siirtyi koneen takaosaan auttamaan synnytyksessä.

Pian laskeutumisen jälkeen lentokapteeni sai kertoa ilouutisia, että lennolla oli syntynyt poikavauva. Koneen matkustajat äityivät raikuviin aplodeihin.

Äitiä ja vauvaa oli kentällä vastassa lääkintähenkilöstöä. Tarkastuksen jälkeen ilmoitettiin, että kaikki oli mennyt hyvin, ja että äiti sekä vauva ovat kunnossa.

Ranskalaislehti valottaa tilastoja, joiden mukaan lääkäri löytyy yllättävänkin monelta lennolta. Lehden tietojen mukaan lääkäri olisi lentomatkustajien joukossa jopa 80 prosentissa lennoista.

Eikä vauvan syntyminen lennollakaan ole ihan tavattoman harvinaista. Sanomalehti The Guardian kertoi kuluvan vuoden tammikuussa, että 33-vuotias jordanialaisnainen synnytti tyttövauvan Atlantin Valtameren yllä. Tuolloinkin koneesta löytyi apuun sekä lääkäri että hoitaja.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme