Mainos
Mainos

Air India ottaa "lihavat" lentoemännät takaisin töihin

Intialainen lentoyhtiö haluaa palkata takaisin liian lihaviksi katsomansa lentoemännät. Air Indian edustaja perustelee täyskäännöstä matkustamohenkilöstön pulalla.

Yhtiö antoi yli vuosi sitten 10 lentoemännälle potkut, koska nämä eivät täyttäneet yhtiön määrittämiä tiukkoja painovaatimuksia. Nyt yhdeksälle on tarjottu uudelleen vanhoja töitä.

Yhtiön mukaan "noin kolme" on vaikuttanut halukkaalta tarttumaan tarjoukseen. Yhtiö kuitenkin tähdentää, että painorajat ovat edelleen voimassa.

Erotetut lentoemännät ovat yrittäneet saada lentoyhtiön painopolitiikan kumotuksi eri oikeusistuimissa, mutta eivät ole onnistuneet.

Air Indian matkustajat ovat viime viikkoina valittaneet lentojen myöhästymisistä, jotka johtuvat matkustamohenkilöstön pulasta. Yhtiö rypee muutoinkin vaikeuksissa, ja sen rahojen arvellaan loppuvan lähikuukausina, jos se ei saa valtion tukea.

(MTV3 - STT - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme