Mainos
Mainos

Air Portugalin kone lähellä törmäystä

Lentokone joutui tekemään nopean syöksyn alaspäin väistääkseen reitilleen tullutta pienkonetta. Rytäkässä loukkaantui 25 ihmistä.

Air Portugal -lentoyhtiön matkustajakone vältti tänään täpärästi törmäyksen ilmassa, kertoivat lentoyhtiön edustajat. Läheltä piti -tilanne sattui, kun kone oli lähestymässä Lajesin lentokenttää Terceiran saarella Azoreilla aamulla.

Lentoyhtiön tiedotteen mukaan 133 matkustajaa ja 8 miehistön jäsentä kuljettanut kone joutui tekemään nopean syöksyn alaspäin väistääkseen reitilleen tullutta pienkonetta. Rytäkässä loukkaantui 25 ihmistä, joiden turvavyöt eivät olleet kiinnitettynä. Koneessa oli myös Portugalin maatalousministeri Carlos da Costa Neves.

Kone kuitenkin laskeutui kentälle turvallisesti syöksyn jälkeen. Lentokentän viranomaisten mukaan toinen kone oli Lajesin lentotukikohdasta lähtenyt kone. Lajesin tukikohdasta lentää sekä siviili- että sotilasliikennettä ja se on portugalilaisten ja amerikkalaisten yhteiskäytössä.

(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme