Mainos
Mainos

”Aitaan virtsaamista, julkista seksiä” – lähes puolet G20-kokousta turvanneista berliiniläispoliiseista lähetetiin kotiin juhlinnan vuoksi

220 berliiniläispoliisia on lähetetty kotiin työtehtävistään G20-kokouksesta, kun he olivat virtsanneet aitaa vasten ja harrastaneet seksiä julkisesti yksityisjuhlissaan.

Lähes puolet G20-kokousta turvanneista berliiniläispoliiseista lähetettiin kotiin kokouksesta Hampurista villin juhlinnan vuoksi.

Poliisit olivat juhlineet kahden kollegansa syntymäpäiviä ja juhlissa oli juotu, tanssittu, virtsattu aitaa vasten ja harrastettu julkista seksiä.

Tiistaina kerrottiin, että 220 poliisia lähetettiin välittömästi kotiin juhlien jälkeen.

Saksalaisen yleisradioyhtiön ARD:n haastattelema poliisijohtaja Klaus Kandt pahoittelee poliisien sopimatonta käytöstä, mutta myös puolustaa alaisiaan. Hän huomauttaa, ettei juhlinta tapahtunut virka-aikana ja alue oli yksityinen.

Myös Berliinin poliisi kirjoittaa Facebook-sivuillaan tapahtuneesta.

– Kyllä, me juhlimme, alkaa kirjoitus, joka on otsikoitu sanoilla Berliinin "bilepoliisit”?

– Tästä on virinnyt paljon keskustelua, mutta haluamme vain sanoa, että työvaatteidemme alla olemme ihmisiä.

Kandt sanoo, että poliisien teoilla on seurauksia ja esimerkiksi siirrot ovat mahdollisia, mutta muistuttaa, ettei kukaan ole tehnyt mitään rikollista.

Berliinistä oli lähetetty kokonaisuudessaan 500 poliisia turvaamaan G20-kokousta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme