Mainos
Mainos

Äiti ei pitänyt 2-vuotiastaan kurissa - Ryanair antoi elinikäisen porttikiellon lennoille

Äiti ja hänen 2-vuotias poikansa herättivät hiljattain huomiota Ryanairin lennolla Espanjan Barcelonasta Britannian Liverpooliin.

Jo koneeseen nousun aikana poika syljeskeli kohti kanssamatkustajia. Sama käytös jatkui lentokoneessa, kun poika juoksenteli ympäriinsä ja syljeskeli ihmisten päälle.

Lentokoneen henkilökunta vaati äitiä pitämään poikansa kurissa. He pyysivät äitiä huolehtimaan siitä, että poika lopettaa syljeskelyn. Äitiä neuvottiin myös kiinnittämään pojan turvavyö. Äiti vastasi henkilökunnalle vihamieliseen sävyyn, uhkaili ja lateli haukkumasanoja.

Henkilökunta otti yhteyttä poliisiin ja poliisit olivatkin vastassa äitiä ja poikaa Liverpoolin lentokentällä. Äitiä ei pidätetty, mutta hän sai vakavan varoituksen.

Ryanair vahvistaa, että nainen sai elinikäisen porttikiellon Ryanairin lennoille. Tapauksesta kertoi ensimmäisenä Liverpool Echo -lehti.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme